Anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, după ce doi bebeluși au murit, la mai puțin de câteva zile. Părinții susțin că au așteptat câteva ore cu cei mici, li s-a dat medicație, apoi au fost trimiși acasă. În cazul fetiței, părinții nu au mai reușit să sune după ajutor.

Citește și: Un bebeluș de opt luni a fost găsit mort în condiții suspecte, fără urme de violențe pe corp

După înmormântare, părinții se gândesc să depună plângere atât la Colegiul Medicilor, dar și la Poliție. Și conducerea spitalului a demarat o anchetă pentru a face lumină în aceste cazuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O mamă a fost arestată după ce și-a lăsat fiul de 10 ani să-și facă tatuaj

Un bebeluș de opt luni a fost găsit mort în condiții suspecte, fără urme de violențe pe corp

Un bebeluș de opt luni din Galați a fost găsit mort în condiții suspecte, fără urme de violență pe corp.

Incidentul a fost anunțat la 112 chiar de mama copilului. Bebelușul de opt luni a murit în condiții suspecte, fără urme vizibile pe corp.

Citește și: Un medic de la un spital privat a fost trimis în judecată pentru vătămarea unui bebeluș la naștere

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, dar și un echipaj de la ambulanță, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Citește și:  Un medic de la un spital privat a fost trimis în judecată pentru vătămarea unui bebeluș la naștere

Din primele verificări efectuate la fața locului și în urma examinării sumare a cadavrului fetiței de 8 luni, nu au fost constatate urme de violență pe cap, corp sau membre. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cauza decesului”,  a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si