Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Anchetă la Spitalul Militar din București. Trei paciente ar fi fost sedate fără acordul medicilor

Un asistent de la Spitalul Militar din Capitală este suspectat că ar fi sedat intenționat trei paciente cu un calmant puternic. Parchetul Militar a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor calificat.

Redactia Stirile Kanal D,

Anchetă la Spitalul Militar din București. Trei paciente ar fi fost sedate fără acordul medicilor

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Loredana Salomia, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

”Este anchetă la Spitalul Militar din Capitală, după ce un asistent medical ar fi sedat mai multe paciente. Acesta, care era angajat de puțin timp, le-ar fi administrat fără recomandarea sau prescripția medicului o doză mare dintr-un puternic calmant.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Una dintre paciente a ajuns în stop cardio respirator la ATI, iar medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața femei. Conducerea spitalului a reclamat imediat cazul, iar Parchetul Militar a demarat o anchetă. A fost deschis un dosar penal pentru tentativă la omor calificat și se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Pe de altă parte, și spitalul a demarat o anchetă internă și susține că va înăspri regulile privind accesul la aplicarea procedurilor și protocoalelor medicale.”, transmite Loredana Salomia, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI