"Angus Cloud a murit din cauza unui amestec mortal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce este considerat ca o supradoză accidentală", a transmis pentru jurnaliștii de la AFP, un purtător de cuvânt al departamentului de medicină legală al comitatului Alameda, în California.

"Angus a suferit de intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri", a mai menționat acesta.

Anchetatorii au dezvăluit motivul morţii actorului Angus Cloud. Rezultatul autopsiei vine la aproape două luni de la decesul acestuia

Citește și: De necrezut! O bătrânică a fost externată din spital și dusă la domiciliul greșit. Femeia a fost lăsată în casa unui străin

În serialul "Euphoria," actorul a jucat personajul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill, partenerul actriței Zendaya. Acest serial, distins cu numeroase premii Emmy, se numără printre cele mai mari succese ale postului HBO.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că actorul ar fi fost afectat de moartea recentă a tatălui său. Mai mult, Angus suferea de probleme de sănătate mintală, a precizat familia acestuia în momentul în care a anunţat moartea sa. 

Anglus Cloud și-a început viața de actor în serialul Euphoria

"Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu boala mintală şi sperăm că decesul lui va reaminti altora că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri, în tăcere", a precizat familia într-un comunicat.

Serialul "Euphoria" prezintă viaţa întunecată a unei categorii de adolescenți din Statele Unite, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi.

Anchetatorii au dezvăluit motivul morţii actorului Angus Cloud. Rezultatul autopsiei vine la aproape două luni de la decesul acestuia

Citește și: „Lumea nu poate vedea o altă Hiroshima”. O țară arabă avertizează că ar putea să obțină arma nucleară

Producția a fost lăudată de critici, dar a fost şi puternic criticată în mediul online, producătorii fiind acuzați că glorifică consumul de droguri. "Euphoria" i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol important.

Un agent de casting l-a remarcat pe Cloud în timp ce se plimba alături de prietenii săi pe străzile din cartierul Brooklyn din New York și i-a făcut o ofertă pentru a juca în serialul difuzat de HBO.

Citește și: EXCLUSIV: O profesoară româncă a plecat să predea în SUA/ Ileana Nachescu: ”Este diferit în multe privințe, însă partea care mă revoltă cel mai mult sunt taxele școlare exagerate, chiar și la universitățile de stat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si