Viata pare sa curga linistit pentru Florin Buliga, cel care le-a marturisit anchetatorilor ca si-a ucis sotia si cei doi copii, ca sa poata pleca intr-o lume mai buna. La doua saptamani de la tripla crima, barbatul cere produse de ingrijire personala, face sport si isi omoara timpul citind carti despre lumina cunoasterii, o poarta secreta a divinului. 
 
 
Pe care le-ar fi consumat doar la centrul de sanatate pe care-l conducea, spun procurorii DIICOT, care-au gasit substante interzise in seif. De altfel, si in ziua asasinatelor el ar fi fost sub influenta lor. Asa s-ar putea explica si de ce, la audieri, a spus ca tot ce a facut e urmarea unui vis pe care-l avea de mai bine de un an: acela ca familia lui va muri, iar el va fi aruncat dupa gratii. 
 
Pentru ca si-a recunoscut vina, a refuzat sa se intoarca la scena triplei crime. El continua sa isi mentina primele declaratii date in fata procurorilor si asteapta ca, in zilele ce urmeaza, sa fie transferat la spitalul penitenciar jilava pentru expertiza psihiatrica. Avocatul mai spune ca dupa impartasania pe care a cerut-o, Florin Buliga a cerut sa ia cu el in celula o cruciulita din lemn.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si