Close sidebar
Close sidebar

Anchetatorii britanici iau in calcul posibilitatea ca atacul de la Londra să fi fost inspirat de propaganda ISIS

Anchetatorii britanici iau in calcul posibilitatea ca atacul de la Londra să fi fost inspirat de propaganda organizaţiei Statul Islamic, a declarat un oficial european citat sub acoperirea anonimatului de Sky News.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia britanică a anuntat oficial că tratează incidentul ca pe un atac terorist, scrie news.ro.

Cel putin patru oameni, inclusiv atacatorul şi un ofiter de politie, au murit in atac, iar 20 de oameni, printre care doi români, au fost răniti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit presei locale, atacatorul, un bărbat asiatic in vârstă de aproximativ 40 de ani, ar fi intrat cu maşina in multimea de pe Westminster Bridge, rănind mai multe persoane, după care a lovit gardul Parlamentului. El s-ar fi dat jos din maşină şi ar fi fugit până in curtea Legislativului, unde ar fi injunghiat un ofiter de politie.

El a fost impuşcat de alti ofiteri.

Deocamdată nimeni nu a revendicat atacul.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI