Anchetatorii fac noi demersuri în dosarul crimei de la Padina! Aceștia sunt pe urmele a două persoane care ar fi fost implicate în bătaia din fața hotelului din comuna Moroieni, județul Dâmbovița de pe data de 11 februarie.

Atunci, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgoviște și-a pierdut viața în atacul sângeros, după ce a fost lovit cu maceta în cap și în spate. Conform raportului legiștilor, mai precis 6 lovituri în aceste zone sensibile i-au adus sfârșitul.

Totul ar fi pornit din cauza unor dedicații, care mai apoi au fost urmat de câteva remarci la adresa soției lui Sorin Anghel. Pentru că i-a luat apărarea, trei bărbați, care ar fi copiii vrăjitoarei Sidonia ar fi început un scandal cu victima, iar în cele din urmă totul s-a transformat într-un mod tragic.

Și cumnatul afaceristului a fost rănit în zona abdomenului.

Doi indivizi căutați crimă Padina

Ei sunt principali suspecți de moartea afaceristului de la Padina.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Angajații din Sănătate au ieșit din nou în stradă! Aceștia amenință cu grevă generală dacă nu vor fi luate măsuri: ”Ne tratați cu rea credință”

Suspecții de crimă au depus o plângere penală  

Acum, frații Marin se află în arest preventiv pentru 30 de zile, deși inițial au fugit de la locul faptei. Ei au încercat să se ascundă la o cabană, la aproximativ 20 de kilometri de Sinaia, însă au fost prinși. La audieri, aceștia nu au recunoscut nimic, ba din contră, au dat vina pe Sorin Anghel pentru cele întâmplate la petrecere.

Miercuri, ei au depus și o plângere penală pe numele bărbatului mort.

"Am depus la Secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o plângere penală. Sunt din datele și informațiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz. A existat un prim atac al victimei împotriva fraților Marin. A urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle și un atac direct împotriva unuia dintre frații Marin, urmat de acele lovituri de cuțit care au avut ca urmare moartea victimei", a declarat avocatul celor trei pentru Antena 3 CNN.

Doi indivizi căutați crimă Padina

Imagine din fața hotelului de la Padina.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

După această cerere vor începe cercetările in rem pentru tentativă la omor. De asemenea, anchetatorii trebuie să identifice exact care au fost persoanele alături de care Sorin Anghel era la petrecere și dacă au participat și ele la bătaie. Nici arma crimei nu a fost găsită până în acest moment.

La petrecere au participat și mai multe vedete, precum Alex Velea și Antonia. Aceștia însă au clarificat situația, spunând că nu-i cunoșteau pe bărbații alături de care au dansat și au stat la masă și doar au socializat cu toată lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si