Close sidebar
Close sidebar

Anda Adam pierde din nou. Instanța i-a anulat cererea de redeschidere a contractului pentru a-și demonstra nevinovăția

La jumătatea anului trecut, Anda Adam a fost evacuată din imobilul său din Bragadiru, pe motiv că nu ar fi locuit acolo în mod legal. Cu toate acestea, cântăreața în vârstă de 42 de ani își susține punctul de vedere și vrea dreptate.

Laura Macovei,

Anda Adam pierde din nou. Instanța i-a anulat cererea de redeschidere a contractului pentru a-și demonstra nevinovăția

[Sursa foto: Facebook/Anda Adam]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupa în mod nelegal, aceasta s-a hotărât să „desfacă” contractul și să-și dovedească nevinovăția. Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanță și pentru că acțiunea a fost făcută să îi spunem în mod incomplet, instanța i-a anulat cererea. 

Citește și: Un artist din România a fost la un pas de moarte. Motivul este halucinant

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mai pe scurt, nu și-a plătit nici aici taxele (de timbru). Reamintesc c ă la jumătatea anului trecut am obținut definitiv evacuarea acesteia din imobil”, a transmis avocatul Adrian Cuculis. 

Replica artistei

Cântăreața precizează într-un comunicat oficial transmis de avocatul ei că ea nu mai locuiește în respectiva casă de luni bune, deși ar fi plătit un avans generos pentru a o achiziționa.

Citește și: Anda Adam, chemată la petrecerea lui Ramzan Kadîrov. Artista nici nu a stat pe gânduri

Știrea apărută astăzi în presă privind o pretinsă „evacuare” a mea dintr-un imobil este falsă, ”fake news”, dat fiind că nu mai locuiesc în acel imobil din luna decembrie a anului trecut, după ce proprietarii m-au indus în eroare că mi-l vor vinde timp de mai multe luni de zile și apoi s-au răzgândit.

Drept urmare va exista un alt litigiu, de data asta real, prin care le voi solicita recuperarea prejudiciilor pentru toate îmbunătățirile pe care le-am adus imobilului și pentru toate daunele pe care mi le-au produs. Această știre inventată a fost folosită de proprietarii imobilului și de avocații lor pentru a-și face publicitate, profitând de numele și de notorietatea mea, și pentru a mă denigra, sens în care voi recurge la tragerea la răspundere a acestora ”,
a precizat cântăreața la vremea respectivă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI