Intreaga comunitate, autoritati si voluntari au inceput sa-l caute pe Andi. Avea 36 de ani si era angajat pe o plantatie de palmieri din Borneo. Pentru ca familia sa avea multe lipsuri, el a plecat sa adune scoici. Ingrijorata ca nu s-a mai intors, sotia sa a alertat autoritatile.

Dupa cateva zile cumplite de cautari,

a fost gasita motocicleta barbatului si papucii lasati langa ea. Asa si-au dat seama ca acela este locul in care a fost barbatul, insa cu totii sperau sa-l gaseasca in viata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Speranta a murit in momentul in care au zarit ramasite din cadavrul barbatului. Imediat pe apa si-a facut aparitia si un crocodil si si-au dat seama ca el era monstrul care l-a ucis pe Andi.

Satenii au prins fiara intr-o cursa si au ucis-o, dupa care au tras-o la mal si i-au spintecat burta. In interior au gasit o mana si un picior.

Dupa ce au recuperat ramasitele, barbatul a fost inmormantat cum se cuvine.

"Nici in cele mai negre vise nu l-as fi vazut asa... Plecase sa faca rost de mancare, s-a dus sa pescuiasca scoici. Nu credeam ca va sfarsi tocmai acum, intr-un mod atat de oribil! Era tanar, in putere! Era singurul meu sprijin", a povestit, printre lacrimi, vaduva acestuia, Anisa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si