Andi Moisescu este unul dintre românii care au asistat la dezastrul din Grecia, în prima parte a acestei luni. El și Olivia Steer precum și copiii lor, se aflau în Halkidiki în momentul în care s-a produs dezastrul natural care a ucis doi români.

”Uneori o vacanță poate arăta și așa, când se supără natura. Poate cea mai bună dovadă de normalitate e că mai ratez și eu.

Uneori chiar vacanța. Dar viața merge înainte. Și eu la fel”, a scris Andi Moisescu pe contul lui de Instagram, în dreptul unei fotografii cu o plajă distrusă. Postarea a fost comentată și de colegul Mihai Bobonete care a confirmat că și el a fost martor al furtunii.

Simona Halep i-a ”stricat” concediul

Câteva zile mai târziu, Moisescu a revenit și a postat o nouă fotografie realizată în același loc, însă cu o plajă impecabilă. ”Aceeași plajă, la 3 zile după furtună. Apropo de ce pot face oamenii buni”, a scris prezentatorul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Până la urmă, Andi și-a întrerupt vacanța și a venit de urgență la București, acolo unde a fost chemat pentru a prezenta evenimentul de pe Arena Națională în cadrul căruia Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si