Close sidebar
Close sidebar

Andi Moisescu și Olivia Steer, prinși de furtună în Grecia! Prezentatorul a postat imagini de după dezastrul natural

Andi Moisescu a trecut și el prin coșmar în Grecia, în urmă cu o săptămână și jumătate, când furtuna a făcut ravagii.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Andi Moisescu este unul dintre românii care au asistat la dezastrul din Grecia, în prima parte a acestei luni. El și Olivia Steer precum și copiii lor, se aflau în Halkidiki în momentul în care s-a produs dezastrul natural care a ucis doi români.

”Uneori o vacanță poate arăta și așa, când se supără natura. Poate cea mai bună dovadă de normalitate e că mai ratez și eu. Uneori chiar vacanța. Dar viața merge înainte. Și eu la fel”, a scris Andi Moisescu pe contul lui de Instagram, în dreptul unei fotografii cu o plajă distrusă. Postarea a fost comentată și de colegul Mihai Bobonete care a confirmat că și el a fost martor al furtunii.

Simona Halep i-a ”stricat” concediul

Câteva zile mai târziu, Moisescu a revenit și a postat o nouă fotografie realizată în același loc, însă cu o plajă impecabilă. ”Aceeași plajă, la 3 zile după furtună. Apropo de ce pot face oamenii buni”, a scris prezentatorul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Până la urmă, Andi și-a întrerupt vacanța și a venit de urgență la București, acolo unde a fost chemat pentru a prezenta evenimentul de pe Arena Națională în cadrul căruia Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI