Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a trecut prin clipe de coșmar. Fostul său iubit a sunat-o și a amenințat-o, în timp ce ea se plimba cu prietenii. Bogdan Mocanu și-a înjurat fosta parteneră și i-a închis apelul atunci când tânăra i-a zis că este înregistrat.

Andra Volos: Cine e la telefon?

Bogdan Mocanu: Morții...

Andra Volos: Cine e la telefon? Mai întreb o dată.

Bogdan Mocanu: Bogdan.

Andra Volos: Bogdan, așa. Ce s-a întâmplat?

Bogdan Mocanu: Stai tu și faci poze la piscină cu spatele ca nevasta-mea.

Andra Volos: Ce fac eu?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu: Apropo..la nevastă-mea.

Andra Volos: Nu înțeleg.

Bogdan Mocanu: Să-mi bag**** în m***ii tăi.

Andra Volos: Bine, să stii că ești înregistrat.

Citeste si: Marinela de la" Puterea Dragostei", își serbează astăzi ziua de naștere

Așa a decurs dialogul dintre cei doi.

Mocanu ar fi sunat-o pe Andra Volos  î n legătură cu o neînțelegere. Bărbatul o acuză că o imită pe actuala lui iubită și că bate apropouri, deoarece pozează la fel ca ea la piscină. Bruneta i-a zis că este înregistrat și că va apela la ajutorul Poliției.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

andra volos amenințată și înjurată de bogdan mocanu
Andra Volos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook]

Andra Volos aproape a izbucnit în lacrimi după ce a fost sunată de fostul iubit

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a declarat că nu știe dacă să râdă sau să plângă. „Deci chiar sunt șocată. Îmi vine și să râd și să plâng în același moment. Nu am cuvinte, am ținut să pun asta pe story pentru că mi s-a întâmplat acum o jumătate de oră, eram cu prietenii în oraș și i-am spus Cristinei, prietenei mele românce să înregistreze. Nu a înțeles ce se întâmplă, i-am zis te rog frumos- scoate telefonul pentru că sunt înjurată, amenințată în ultimul hal.
O să mă calmez și o să revin cu alte story-uri pentru că nu înțeleg ce se întâmplă. Am și alte înregistrări în telefon, pe care nu vreau să le public și nu vreau să vorbesc despre ele aici, pentru că nu vreau să creez un scandal, nu trăiesc din scandaluri. Nu am vorbit niciodată prost despre relația noastră, fosta noastră relație. Am vrut și vreau în continuare să demasc acest om, dacă nu am făcut-o până acum este pentru că am avut un respect față de familia lui și față de tot.

De relația noastră pe care am avut-o și atât. Dacă am tăcut tot timpul, îmi vine să râd...nu mi-aș pemite, dacă aș fi în locul lui, aș băga capul în pământ”, a spus Andra, pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Andrada de la „Puterea Dragostei”, anunț pentru toți urmăritorii. Se mai împacă sau nu cu tânărul Cazi?!

andra-volos-amenintata-si-injurata-de-bogdan-mocanu
Dialog între Andra și Mocanu.[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa dragostei. Cei doi au locuit împreună și aveau planuri mari de viitor. Au trecut prin multe certuri și împăcări, iar povestea de iubire pe care au trăit-o a fost una cu scântei.

Citeste si: Victor de la "Puterea Dragostei", acuzat că îl imită pe Cristi Marinescu în oglinda din baie. "Crede că e șeful casei"

După ce Mocanu și-a înșelat iubita, Andra l-a iertat. Cei doi au mai continuat o scurtă perioadă de timp, apoi au decis să pună punct.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si