Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se mută în Italia. Anunțul a fost făcut. Andra Volos a făcut un vlog alături de Bogdan Mocanu în timp ce se plimbau cu scuterul pe străzile Italiei. „Mă iubești?” a zis Andra Volos de la „Puterea Dragostei”.

Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se mută în Italia. Anunțul a fost făcut

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. „Dacă sunt aici...tu ce crezi? Zici că sunt Viorel de la Blăgești cu casca asta pe cap.” a transmis Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

andra volos bogdan mocanu se mută în italia

andra volos bogdan mocanu se mută în italia

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Citeste si: Turcu de la „Puterea Dragostei” în ipostaza de tătic. Roxana se pregătește să devină mămică

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Citeste si: Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună: „Avem planuri foarte mari!”

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Cei doi au plecat cu scuterul pentru a vizita atracțiile turistice din Italia, dar și pentru a intra în mare să facă o baie.

Pe drum au fost prinși de ploaie, însă s-au adăpostit la o benzinărie. La Portofino, Bogdan Mocanu și-a încălțat iubita, apoi i-a făcut cadou câteva pietre inscripționate cu inițialele lor pe care le-a lăsat pe o stâncă.

andra volos bogdan mocanu se mută în italia

andra volos bogdan mocanu se mută în italia

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Cei doi îndrăgostiți au petrecut clipe de neuitat în doi. Momentul cel mai greu a fost atunci când Andra Volos a trebuit să-și ia rămas bun de la iubitul său pe care l-a condus la gară.

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a întors în România. Tânărul a spus că vine acasă pentru a face bani. 

andra volos bogdan mocanu se mută în italia

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei" e în doliu. Ce s-a întâmplat?

Bogdan Mocanu și Andra Volos- Italia. Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” se iubesc mai mult ca niciodată. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D nu a mai rezistat distanței și a mers după iubita sa în Italia. Cei doi trăiesc clipe de neuitat departe de casă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si