Andra Volos a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în ținută lejeră sau în costum de baie, făcute pe plaja din Mamaia sau la terasele de fițe din stațiunea de la Marea Neagră.

Citeste si: Nimeni nu se aștepta la asta. Concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei: ”Este nevoit să plece acasă din cauza unei urgențe medicale”

Într-una dintre fotografiile de pe Facebook, Andra Volos s-a pozat cu o salată de fructe în brațe și în timp ce savurează o căpșună.

Reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate: "Superba și frumoasa, arăți minunat dragă. Să ai pofta buna", spune cineva. Alt comentariu: "Wow. Frumusețe superbitate Finețe minunăție!ANDRA REGİNA DOROBANȚİLOR!" 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andra Volos a postat și alte fotografii, la fel de provocatoare, pe contul de Instagram:

La mijlocul lunii mai, Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a plecat din România.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mers să-și viziteze mama care este stabilită în Italia de ani buni. Tânăra și-a expus întreaga vacanță pe contul ei oficial de socializare. Andra s-a plimbat cu mașini scumpe, a călătorit și a mâncat în locuri renumite.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a revenit în țară. Bruneta a fost așteptată cu brațele deschise de Andreea Ardelean

Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei”- prietenie pe viață

Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” au legat o strânsă prietenie în casa dragostei de la Kanal D

Fetele și-au fost aproape mereu una celeilalte. Când Volos s-a despărțit de Bogdan Mocanu, Deea i-a stat alături și i-a ridicat moralul. La fel a făcut și Andra când amica sa și Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei” s-au separat.

Citeste si:  O nouă concurentă în casa Puterea Dragostei. Pe cine a pus aceasta ochii: ”Te iau de bărbat”

În prezent, cele două foste concurente „Puterea Dragostei” locuiesc împreună într-un apartament din Capitală. Niciuna nu are iubit și își petrec majoritatea timpului împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si