Andra Volos a șocat din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce un maseur îi masa fesele. Imaginile au fost postate pe contul ei oficial de Instagram.

În Ajun de Moș Nicolae, Andra de la „ Puterea Dragostei ” s-a răsfățat cu o ședință de masaj. Bruneta a apelat la un maseur cu experiență și s-a filmat în timp ce trupul ei era gol, acoperit doar de un prosop.

Urmăritorii tinerei, de pe rețelele de socializare au reacționat imediat, după ce filmulețele au iscat controverse.

andra volos ipostaze intime alături de un bărbat
Andra Volos la masaj.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit? Fostul concurent de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incendiare: „Îmi place rău, tare de tot. E mult mai mult decât vedeți voi...”

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Alex Turcu pe Roxana de la „Puterea Dragostei”. A fost surprins de prieteni

andra volos ipostaze intime alături de un bărbat
Andra Volos - ședință de masaj.[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu, mesaj pentru Andra Volos de la „Puterea Dragostei”

În urmă cu doar câteva zile, Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” a lansat câteva mesaje pentru fosta sa iubită. „Nu întoarce vântul pomul, cum întoarce c**** omul, dar nici din cocoș nu faci găină, nici din c**** gospodină!” a transmis Mocanu.

De asemenea, Bogdan Mocanu a menționat că nu se va mai împăca niciodată cu Andra Volos, dar a adăugat și faptul că nu-i pasă de relația dintre ea și Nikolas Sax, fostul lui amic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: