Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Intru pe live, imediat, terminatelor!”

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și-a ieșit din fire. Bruneta le-a dat peste nas internauților care au deranjat-o cu diferite comentarii aduse la adresa ei.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos de la „ Puterea Dragostei ” a clacat. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D le-a răspuns dur utilizatorilor Facebook și Instagram care au deranjat-o. „Intru pe live, imediat, terminatelor!”, a zis Volos pe contul ei oficial de Instagram.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- afectată de relația dintre Mocanu și Roxana Buzoiu?!

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu n-a specificat exact cine și ce a deranjat-o, cert este că bruneta „a luat foc” și le-a dat imediat replica internauților. Nu știm dacă bruneta a reacționat astfel din cauza zvonurilor aduse în legătura cu relația dintre Mocanu și Roxana Buzoiu, însă reacția ei a fost una acidă.

Andra Volos. [Sursa foto: Instagram]

Seara, Andra Volos și-a lămurit fanii. Ea și Ella de la „Puterea Dragostei” sunt în război total. Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei s-au certat teribil, la telefon, dintr-o simplă provocare. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a oferit primele declarații despre Ella, cea cu care un conflict de câteva luni de zile.

Andra Volos recunoaște că s-a certat cu Ella de la Puterea Dragostei, seara trecută. Totul ar fi început de la o simplă provocare, spune fosta iubită a lui Mocanu, conform wowbiz.ro.

A venit momentul să vorbesc și să nu mai tac. De fiecare dată am zis că vreau să evit subiectul: Ella Pocăita. Doamna Pocăită este foarte frustrată și își dorește să vorbesc despre ea.

Cred că acum este foarte entuziasmată că îi pronunț numele. Mă abțin cu toată puterea să nu ajung la extreme și să nu ajung unde  nu trebuie. Să nu mai iau haterii în seamă...  

Nu vreau să-i dau valoare. Este o frustrată și o terminată. Eu sunt în stare să vorbesc eu, nu să pun pe altele să o o atace pe Andra. Eu dacă am ceva de spus, îi spun în față.

De trei, patru luni o caut, nu a fost în stare să vină să ne vedem. De fiecare dată când am încercat să dau de ea...Vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat aseară”, a spus Andra Volos.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citeste si: Mona, fata in fata cu George si Madalina! Ies la iveala detalii socante din culisele fostei lor relatii! "Eu n-am avut niciun sentiment pentru ea!" Va reveni sau nu Mona in casa "Puterea dragostei"?

Andra Volos a povestit cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul. Fosta iubită a lui Mocanu spune că seara trecută a avut un conflict cu Ella, iar bruneta nu ar fi vorbit deloc frumos. Astfel, Andra a început să-i adreseze cuvinte dure la telefon. 

Andra Volos- război DUR cu Ella de la „Puterea Dragostei”

M-am întâlnit cu Bianca și cu Berna și cu alte șase fete. Am fost la restaurant, iar la un moment dat ne-am plictisit și am jucat adevăr și provocare. Dumnezeu e martor. Eu am provocat-o pe Bianca s-o sune pe Ella și să o înjure. Nu cu numărul ei, de pe numărul altei fete, care era cu noi. Bianca i-a zis că Ella nu o să aibă niciodată șansă la Livian. Ella a început s-o înjure pe Bianca și am luat eu telefonul. Eu i-am spus că se bagă în relații...Când era Iancu cu Denisa și ea se băga între cei doi...Am să vin și cu dovezi.

Am injurat-o, iar ea s-a dat victimă. A înregistrat și a postat. Nu a fost în stare să țină pentru ea. Ea e cea mai cuminte fată, care se bagă în toate relațiile. Pe ea o interesează bărbații cu femei frumoase, bărbații cu care ea face colaborări.

Poate să confirme și Bianca și Berna și alte persoane care erau acolo. În conversația de ieri îmi spunea că eu îl sunam pe Iancu. Eu cu Iancu nu am mai vorbit, i-am șters numărul. Ea a fost foarte frustrată că Iancu, că Jador nu-și asumă o relație cu ea.

Fată dragă, dacă e să ne vedem, și cu siguranță o să ne vedem, o să-ți spun asta în față, ești o frustrată. Abia aștept să vii cu dovezi”,  a mai spus Andra Volos despre conflictul cu Ella.

Citeste si: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”- kfetele.ro

Citeste si: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”- radioimpuls.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Eu nu sunt țigan!”

În prezent, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” sunt despărțiți de luni bune. Bruneta iese tot mai des în oraș alături de prietene, pentru a da uitării relația de un an și ceva pe care a trăit-o alături de Mocanu. Andra se distrează alături de Bianca Comănici, Andreea Pirui, Bernadtte Laszlo și Melisa Miao.

În acest timp, pe rețelele de socializare a devenit viral un clip de pe tiktok cu Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu. Cei doi au fost împreună în urmă cu mai mult timp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI