Close sidebar
Close sidebar

El este bărbatul care i-a stat alături Andrei Volos de la „Puterea Dragostei” pentru patru ani. Cum a cucerit-o pe brunetă

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a făcut dezvăluiri inedite pe contul ei oficial de Instagram. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a mărturisit de cine a fost îndrăgostită timp de patru ani.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei alături de Sorin, fostul iubit. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos a avut o relație timp de patru ani, înainte de a participa la „Puterea Dragostei”. Bruneta a fost îndrăgostită până peste cap și a mărturisit că și în acest moment sunt foarte buni prieteni.

Sorin Dragus- fostul iubit al Andrei Volos. [Sursa foto: Instagram]

Andra Volos a spus totul despre trecutul ei. Bruneta a mărturisit care a fost cea mai lungă relației a ei. Andra a transmis că și-a petrecut patru ani din viață alături de Drăgus Sorin. Volos și bărbatul sunt prieteni și ies împreună și în prezent.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Andra Volos, indragostita din nou? Fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut declaratii naucitoare! "După Revelion o să vă spunem cum mă înțeleg cu mama soacră"

Andra Volos a fost sau nu împreună cu Mircea Eremia?!

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a dezmințit zvonurile apărute în presă. Ea a transmis că nu a fost împreună cu fratele Alinei Eremia, ci doar sunt prieteni foarte buni.

Citeste si: Andra Volos, mesaj subtil pentru Mădălin None de la "Puterea Dragostei"?!

În prezent, Andra Volos este singură. Bruneta nu are o relație oficială, deși se afișează des cu mai multe persoane de sex masculin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI