Andrada de la „Puterea Dragostei” este focoasa brunetă care s-a făcut remarcată prin reacțiile ei vulcanice, rezultate dintr-un temperament atât de puternic ca al ei.

Andrada are 21 de ani și a transmis, la intrarea în casă, că a venit din Italia. Tânăra a menționat că lucra ca hairstylist peste hotare și a renunțat pentru a veni în cadrul show-ului matrimonial. Focoasa brunetă este din Târgoviște și a format un cuplu până de curând, alături de Alex Moroșanu.

andrada de la puterea dragostei
Cum arăta Andrada.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra și Codruț se împacă? Urmărește o ediție incendiară Puterea dragostei vineri, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”, un nou proiect în televiziune? Fanii vor fi surprinși

Schimbarea Andradei de la „Puterea Dragostei”

Andrada a decis să-și mărească buzele. Bruneta și-a pus mai mult volum la buze, dar a și slăbit de când participă în cadrul show-ului televizat. La începutul sezonului trei, Andrada a încercat să aibă o relație cu David.

Lucrurile nu au mers bine între ei, așa că tinerii s-au despărțit înainte ca lucrurile să devină serioase. Despărțirea Andradei de David a fost plină de scandal.

andrada de la puterea dragostei
Ea este Andrada de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Cei doi și-au făcut tot felul de șicane și reproșuri, iar despărțirea lor a fost o ușurare pentru fanii „Puterea Dragostei”, care oricum nu îi priveau cu ochi buni ca și cuplu.

Andrada de la „ Puterea Dragostei ” este foarte schimbată după ce și-a făcut mărirea de buze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si