Close sidebar
Close sidebar

André Rieu si-a anulat toate concertele din Marea Britanie, dupa ce unul dintre membrii trupei a facut infarct

Artistul André Rieu a anuntat ca isi va anula toate concertele din Marea Britanie, dupa ce unul dintre membrii formatiei sale a suferit un infarct.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Artistul a precizat ca simte ca nu ar fi „corect” sa continue concertul fara acest membru al orchestrei, aflat in stare critica.

"Va anunt cu regret ca am luat decizia de a-mi amana concertele de la Londra, Birmingham, Manchester si Glasgow. Aceasta ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa perioada a anului si abia asteptam sa aducem bucurie si fericire tuturor fanilor, tuturor spectatorilor nostri. Insa cei mai multi membri ai orchestrei mele canta alaturi de mine de peste 25 de ani", a spus artistul intr-o declaratie de presa oficiala, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI