”Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui. Frustrarea și furia unui părinte nu au limite. Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să să o mai și mintă: ”Ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc.

Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa. Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei și mi-am imaginat ce e în sufletul părinților ei și m-am speriat.

Citeste si: Cel mai bun prieten al lui Dincă: ”La 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă. A trecut pe lângă mine şi nu m-a salutat”

Nu vreau ca nimeni să treacă prin ce trec ei acum. Îmi pare tare… tare rău. Eu acum ce le învăț pe fetele mele: să sune prima oară la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?!”, a scris Andreea Bălan pe pagină ei de Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si