Din cauza faptului că a fost resuscitată timp de un minut, cântăreața ar fi putut să rămână cu leziuni pe viață, dar așa cum a declarat chiar ea, în urma investigațiilor amănunțite pe care le-a făcut, Andreea se simt bine și nu sunt urme de îngrijorare.

Citește și: Andreea Bălan și-a certat tatăl imediat ce și-a revenit. Ce a deranjat-o pe artistă 

Andreea Bălan, de urgență la RMN

" Am făcut două RMN-uri, analize de sânge şi de colagulare. Cele mai importante sunt aceste RMN -uri să se vadă dacă a fost afectat creierul. Au ieşit bine şi chiar dacă nu ar fi ieşit nu vă spun vouă„, a glumit Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, a fost chemat de urgență de acasă de colegii săi. Directorul executiv al clinicii Sanador a ajuns în doar 10 minute. De altfel, el a efectuat intervenția care i-a salvat viața cântăreței.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si