Close sidebar
Close sidebar

Andreea Bălan, de urgență la RMN. I-a fost afectat creierul?

Andreea Bălan a trecut de cea mai dureroasă cumpănă din viața sa, iar după ce stopul cardio-respirator pe care l-a făcut în spital, cântăreața se pregătește să plece acasă cu fiica sa Clara.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din cauza faptului că a fost resuscitată timp de un minut, cântăreața ar fi putut să rămână cu leziuni pe viață, dar așa cum a declarat chiar ea, în urma investigațiilor amănunțite pe care le-a făcut, Andreea se simt bine și nu sunt urme de îngrijorare.

Citește și: Andreea Bălan și-a certat tatăl imediat ce și-a revenit. Ce a deranjat-o pe artistă 

Andreea Bălan, de urgență la RMN

" Am făcut două RMN-uri, analize de sânge şi de colagulare. Cele mai importante sunt aceste RMN -uri să se vadă dacă a fost afectat creierul. Au ieşit bine şi chiar dacă nu ar fi ieşit nu vă spun vouă„, a glumit Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, a fost chemat de urgență de acasă de colegii săi. Directorul executiv al clinicii Sanador a ajuns în doar 10 minute. De altfel, el a efectuat intervenția care i-a salvat viața cântăreței.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI