Andreea Bălan a aruncat microfonul și, în numai câteva minute, a fost alături de micuța Clara. Vedeta a mai declarat că acele momente au fost experiență tensionată pe care nu a mai trăit-o niciodată, nici atunci când s-a despărțit și nici atunci când, din diferite motive, a pierdut bani sau chiar locuința.

Citeste si: Mesajul emoționant pe care Andreea Bălan i l-a transmis lui George Bucea înainte de a deveni soția lui: „Nunta noastră este o încununare a...”

”Am murit”, a explicat artista, în timpul unei emisiuni. ”Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată”, a mărturisit Andreea Bălan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Antonescu, de azi femeie liberă. Artista confirmă divorțul

Din fericire, micuța Clara a trecut cu bine peste întâmplare, misterul fiind legat doar de acel ”ceva” pe care l-a înghițit, medicii nereușind să își dea seama despre ce a fost vorba.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si