Close sidebar
Close sidebar

Andreea Bălan și-a certat tatăl imediat ce și-a revenit. Ce a deranjat-o pe artistă

Andreea Bălan i-a cerut tatălui său să nu mai dea declarații despre ea și cu atât mai puțin despre problemele sale de sănătate.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Săndel Bălan, tatăl vedetei, spune că încă nu și-a vizitat fiica și că așteaptă ca aceasta să îi spună când poate să vină.

„Andreea m-a sunat să mă roage să nu mai dau niciun fel de declarații despre ea și, mai ales despre problemele ei medicale. Ea citește tot ce s-a scris. Și au fost multe lucruri care-i fac rău. Și nu are voie să fie agitată.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu știu când se externează, încă nu am fost să o văd, la spital. Probabil va mai sta, pentru a fi sub observație medicală. Aștept să mă anunțe ea când să vin„, a spus Sandel Balan, potrivit evz.ro.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Din fericire, artista și-a revenit, iar acum este în afara oricărui pericol.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea și au împreună două fetițe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI