Desi arata de 20 de ani, Andreea Cosma are 41! Fiica „baronului” Mircea Cosma din Ploiesti, Andreea, este absolventa de Drept, are un cabinet notarial, insa in trecut a cochetat cu muzica si cu modellingul. A fost casatorita cu un cetatean de origine araba cu care are un copil. In scurta activitate parlamentara s-a mai facut remarcata dupa ce l-a agresat verbal pe un coleg de la USR care incerca s-o filmeze fara sa-i ceara acordul.

Sexy-deputata are 41 de ani

Andreea Cosma are o vila de 268 mp si un apartament de 201 mp, ambele in Bucuresti, dar si un apartament in Ploiesti. Vila si-a cumparat-o in 2014, restul sunt donatii. Deputata mai detine doua terenuri de aproape 10.000 mp in Paulesti, Prahova si bijuterii de 80.000 dolari. Are 47.000 lei in conturi pe numele ei si alti 138.000 dolari, plus 24.300 lei pe numele fiicei sale, Chloe. In 2013, frumoasa ploiesteanca si-a permis chiar sa-l imprumute cu 250.000 euro pe un anume Ioan Ionescu, om de afaceri ploiestean apropiat al familiei Cosma. Daca ii va primi repede inapoi, Andreea ar putea sa-si acopere creditul contractat in 2008 la o banca din Ploiesti, insa chiar si asa ar ramane datoare cu vreo 38.000 lei. Deputata si-a mai trecut in declaratia de avere alti 25.000 dolari transferati din Arabia Saudita pe numele fiicei sale, anul trecut, probabil de la tatal ei.

A fost si cantareata

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

In fine, Andreea Cosma a castigat foarte bine si din activitatea de notar. Ea a trecut venituri de 123.265 lei de la biroul notarial, ceea ce inseamna o medie de aproximativ 10.200 lei pe luna, doar din munca ei.

Frumoasa, bogata si cu functie, Andreea Cosma are toate datele unei femei de succes. Asta daca n-ar incurca-o un dosar deschis de procurori pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Dar de cand sunt dosarele o problema pentru alesii nostri?

Alaturi de fiica ei, MIrcea Cosma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si