Zeci de oameni au mers la Constanta pentru a o conduce pe Andreea pe ultimul drum. Printre cei prezenti se numara si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, dar si reprezentanti ai MAI, ministrul Turismului, Mircea Dobr,  si prefectul Adrian Nicolaescu, potrivit ziuadeconstanta.ro.

Rudele si prietenii Andreei Cristea au venit inca de sambata dimineata la o casa mortuara din municipiul Constanta, unde se afla depus trupul tinerei.

Ambasadorul Marii Britanii a declarat jurnalistilor ca a dorit sa fie alaturi de familia tinerei in aceste momente si sa isi exprime condoleantele. Ambasadorul a dorit sa sublinieze ca Marea Britanie si Romania lupta in continuare impotriva terorismului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andrei,  el cu care tanara urma sa isi intemeieze o familie, a stat tot timpul la capatiul ei. Ieri seara, cu un buchet  de trandafiri albi in mana si vizibil emotionat,  tanarul a fost surprins asteptandu-si iubita acasa.

Cand sicriul cu trupul neinsufletit al tinerei a fost scos din Casa Mortuara, oamenii au aruncat cu petale de trandafiri albi.

Sfarsitul Andreei Cristea a fost unul tragic. A fost lovita din plin de masina teroristului si proiectata in raul Tamisa, de unde o echipa de salvare a scos-o in stare critica. 

Dupa 3 saptamani in care s-a luptat pentru viata, tanara a murit. Andrei a fost si el ranit in atac, dar a supravietuit ca prin minune. Totul s-a intamplat chiar de ziua lui de nastere, pe care cei doi indragostiti o sarbatoreau la Londra. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si