Tânăra româncă în vârstă de 20 de ani a făcut furori la Universitatea de Stat din San Jose din California, acolo unde este studentă. Înotătoarea este etichetată de colegii ei americani ca fiind următorul superstar al gimnasticii, ca Olivia Dunne. Starul LSU Dunne, tot în vârstă de 20 de ani, a devenit faimoasă pe rețelele de socializare, înregistrând câștiguri în valoare de 2 milioane de dolari pe an.

Andreea Drăgoi s-a născut în București și a concurat la Campionatele Mondiale și Europene de juniori. Sportiva este o tânără extrem de frumoasă care caută să-și creeze un nume în sportul internațional. Tânăra urmat cursurile Școlii Internaționale din București înainte de a se stabili în California.

Citește și: Incredibil! O femeie s-a trezit cu hamsterul vecinilor în casă: Cum a ajuns animalul acolo

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform site-ului SJSU, Andreea a crescut în înălțime peste 17 centimetri din primul an la universitatea californiană și până în prezent. Românca în vârsta de 20 de ani și-a doborât recordurile personale în trei probe de înot – 100 metri fluture, 200 metri fluture și 500 metri liber, în acest sezon.

Românca studiază kinetoterapia, managementul sportului și psihologia în California. De asemenea, Andreea concurează și la concursuri de frumusețe și a fost câștigătoarea concursurilor Miss Ambassador și Miss California US Nation de anul acesta.

Andreea Drăgoi: „Am început să înot la vârsta de șase ani”

Românca în vârstă de 20 de ani are 40.000 de urmăritori pe Instagram. Cu toate acestea, popularitatea tinerei va crește dacă își va echilibra înotul cu concursurile de frumusețe.

Citește și: Un român a fost arestat în Italia după ce și-a lăsat fiica de 3 ani singură acasă. Bărbatul a plecat să-și atace fosta soție pe stradă

Vorbind la podcastul SwimSwam, Andreea a spus:  „Am început modelingul în 2019 în timpul verii, chiar înainte de a mă muta în întreaga lume pentru a studia în Statele Unite. Am fost la o agenție și am făcut cu ei un curs de modeling timp de o lună. M-au învățat tot ce știam. După aceea am continuat să fac ședințe foto și să merg la emisiuni TV și să merg pe piste de modeling. Am început să înot la vârsta de șase ani. Înotul este cea mai mare parte a vieții mele. A fost acolo în fiecare zi și pentru mine și a fost evadarea mea din realitate. Mă ajută să mă concentrez și să cresc ca persoană”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Facturi uriașe la energie pentru românii care dețin mai multe locuințe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si