Close sidebar
Close sidebar

Andreea Esca la plajă. Imaginile au strâns mii de comentarii

Andreea Esca a făcut furori cu imaginile pe care le-a postat de la plajă.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Știrista se află în vacanță, la plajă, cu familia, iar imaginile pe care le-a făcut publice au făcut deliciul admiratorilor săi.  "Arăți foarte bine", "Îți stă foarte bine când zâmbești", "Ești foarte frumoasă" , sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Andreea Esca la scurt timp.

Andreea Esca la plajă. Imaginile au strâns mii de comentarii

Acoperită doar de un mantou, Andreea Esca a arătat mai mult decât se așteptau cei care o văd zilnic îmbrăcată sobru. A zâmbit larg și a pozat mai ceva ca un top model. 

Cine este Andreea Esca 

Andreea Esca are 46 de ani. Este una dintre cele mai cunoscute știriste de la noi. Lucrează de mai bine de 23 de ani ca jurnalistă și a trecut prin cele mai bune școli de televiziune, ca de exemplu CNN.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI