Andreea Esca se bucură din plin de lucrurile frumoase pe care i le oferă viața. Iar pe primul loc în topul acestora sunt, indiscutabil, cei doi copii ai vedetei: Alexia, care tocmai a împlinit 23 de ani și Aris, mezinul în vârstă de 20 de ani. Ambii studiază în străinătate, spre încântarea părinților, care nu s-au temut să-și lase puii să zboare din cuib.

Citește și: VIDEO- Alexia Eram, mașină de lux. Creatoare de conținut, Alexia și-a plătit singură mașina

Andreea Esca, vedetă de televiziune: „Nu m-a speriat deloc la acest moment, probabil mă așteptam că va veni și momentul acesta, dar sunt mândră că sunt independenți, știu ce vor, că sunt niște copii care trăiesc bine pe picioarele lor, ceea ce mă bucură.”

Cu peste 700.000 de urmăritori în mediul online, fiica Andreei Esca este unul dintre cei mai apreciați influenceri ai momentului. Tânăra face asta în timpul liber, căci marea pasiune a vieții ei este designul vestimentar, pe care îl studiază la Londra. Departe de mama ei, tânăra vorbește zilnic cu părintele său, indiferent de activitățile pe care le are.

Andreea Esca, vedetă de televiziune: „Alexia este în continuare foarte des alături de mine, astăzi este la Paris că are o treabă, dar altfel vorbim la fel de mult ca înainte.

Mai ales de când a plecat la facultate, sigur că țineam legătura prin telefon, dar suntem la fel de apropiate și mă bucur că putem vorbi și despre multe lucruri profesionale.”

Andreea Esca este o mamă tare mândră

Alexia și Aris sunt realizați pe plan profesional și își pot asigura traiul zilnic, însă de un singur lucru nu vor să se lipsească niciodată: de povețele părinților.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andreea Esca, vedetă de televiziune: „Sigur mai cer sfaturi și eu îi cer sfatul mamei mele deci asta nu se termină niciodată, asta e o bucurie pentru părinți.”

De altfel, copiii Andreei Esca par să se distreze cel mai bine în familie, dacă aruncăm o privire spre petrecerea aniversară a Alexiei, care s-a serbat alături de cei dragi. Tânăra a organizat o petrecere hippie, la care toată lumea a fost costumată în stilul anilor '60.

Andreea Esca, vedetă de televiziune: „A fost foarte frumos, ne-am distrat, ne-am costumat, iar Alexia este foarte bună organizatoare de petreceri. Cred că asta ar trebui să facă. E foarte atentă la detalii și îi place să se ocupe de așa ceva.”

În timp ce Alexia planifică cu atenție totul, mama ei este o femeie spontană și jovială, care se bucură de fiecare moment. Spre exemplu, vacanțele de familie, care sunt întotdeauna o surpriză, pentru că apar pe ultima sută de metri, așa cum a fost și cea din Italia, din vara aceasta.

Chiar și așa, sunt mereu o bucurie, prin prisma locurilor noi pe care le vizitează.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andreea Esca, vedetă de televiziune: „A fost foarte frumos. Am fost în regiuni pe care nu le mai vizitasem și mi-a plăcut foarte mult.”

Pentru Andreea, buna dispoziție este, practic, a doua ei natură. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, tonică și senina. Un lucru este sigur: energia Andreei vine în mare parte din familia frumoasă pe care și-a construit-o în cei peste 20 de ani de căsnicie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si