Andreea Stor a coordonat realizarea unor lucrari in care s-au folosit milioane de flori.

Akash Ambani, fiul celui mai bogat om din India s-a casatorit cu Shloka Mehta, o cunoscuta femeie de afaceri, iar parintii lor si-au dorit o nunta ca-n povesti.

Citeste si: Eugen Teodorovici se alătură şi el protestului ”România vrea autostrăzi”: Am să particip şi eu. Ne dorim cu toţii autostrăzi

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru eveniment, i-au ales pe cei mai buni 12 artisti florali ai lumii. Printre ei, a fost si romanca Andreea Stör. "Au fost foarte pretentiosi. Doar in acele dealuri florale au intrat peste un milion de flori si pe langa asta am facut o alee de magazine frantuzesti de la A la Z cu fatade si cafenele frantuzesti." , ne-a marturisit Andreea.

Intreaga echipa a numarat 6 000 de oameni. Dintre acestia, doar 20 au fost femei. Munca lor titanica a fost apreciata de Mukesh Ambani, tatal mirelu care are o avere estimata la aproximativ 50 de miliarde de dolari, dar si de invitati.

Citeste si: Un italian de 85 de ani, fraierit de o româncă mai tânără! "Mi-a cerut 20.000 de euro pentru o casă. Mi-a spus că ne vom căsători, iar eu am crezut-o"

Cei mai multi dintre participanti de la ceremonie au fost afaceristi, politicieni cunoscuti si staruri de la Hollywood care au folosit drept fundal in fotografii decoratiunile fabuloase la care a contribuit si Andreea.

"Este un vis pe care l-am implinit si este o dovada ca orice florist poate ajunge acolo dar cu anumite criterii, adica trebuie sa fii foarte pregatit din punct de vedere de leadership, design floral, fizic, sa faci fata la atatea ore de munca fizica", spune Andreea.

Citeste si: Detalii ȘOCANTE despre sinuciderea fostului șef DNA Timișoara! Motivul CRUNT pentru care a decis să își pună capăt zilelor!

Andreea e primul artist floral din Romania care a fost recunoscut la nivel international ca si profesor de design floral si in prezent sute de oameni ajung la cursurile pe care le tine in tara sau in strainatate.

De sapte ani romanca si-a deschis o scoala de floristi. In curand ea va pleca la un festival de flori din Spania unde va pregati alti designeri floristi internationali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si