În timp ce alerga după un șofer care abandonase un autoturism, care încerca să scape neobservat, sexy polițista din Iași a folosit arma din dotare și a tras două focuri de avertisment.

Citește și: O femeie și soțul ei au descoperit că au crescut fiul unui străin timp de 12 ani. Au făcut testul ADN dintr-o „distracție”

"La data de 18 mai a.c.,

în jurul orei 12.00, în cadrul unei acțiuni rutiere derulate împreună cu reprezentanți ai RAR Iași, o polițistă din cadrul Poliției Orașului Hârlău a efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui auto care se deplasa pe DE 58 din direcția Hârlău către Balș.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar al polițistei, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar șoferul a părăsit auto, încercând să fugă. Pentru oprirea acestuia au fost efectuate două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare",  se precizează în informarea transmisă de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Frumoasa polițistă lucrează ca om al legii din anul 2019

Andreea Slobodianu, agent principal în cadrul compartimentului rutier al Poliției Hârlău, este unul dintre angajații de valoare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, ea începându-și activitatea ca om al legii în anul 2019.

Tânăra a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și este originară din județul Botoșani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În mediul online, sexy polițista atrage atenția tuturor cu ajutorul apariției sale impresionante.

De cele mai multe ori, fotografiile pe care le face publice strâng în timp record numeroase reacții pozitive.

Andreea este una dintre cele mai frumoase polițiste din România. Zilele trecute, tânăra a oprit cu focuri de armă un șofer problematic

Andreea este una dintre cele mai frumoase polițiste din România

[Sursa foto: Facebook I Andreea Slobodianu]

Citește și: O minoră a fost accidentată de un autobuz la Botoșani. Tânăra a fost transportată la spital

Colegii de breaslă o consideră o persoană extrem de implicată, și chiar dacă se află la începutul carierei sale, Andreea demonstrează zi de zi că meseria pe care a ales-o i se potrivește perfect.

Precizăm că, în ultima perioadă, oamenii legii au recurs la focurile de avertisment pentru a-i opri pe infractori, fără să fie înregistrate incidente neplăcute.

Andreea este una dintre cele mai frumoase polițiste din România. Zilele trecute, tânăra a oprit cu focuri de armă un șofer problematic

Andreea este una dintre cele mai frumoase polițiste din România

[Sursa foto: Facebook I Andreea Slobodianu]

Citește și: Un român a murit electrocutat în timp ce se afla la cosit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si