Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei”?! Ea și Cristi Marinescu formează un cuplu de invidiat

Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” este tânăra focoasă care formează un cuplu cu Cristi Marinescu. Cei doi îndrăgostiți sunt cel mai nou cuplu din casa iubirii.

Georgiana Balaban,

Andreea Georgiana de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Georgiana de la „Puterea Dragostei” este o tânără de 22 de ani. Ea este studentă în cadrul universității „Politehnica” din București. Focoasa blondină a venit la „Puterea Dragostei” pentru a-și găsi jumătatea.

Andreea de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Andreea de la „Puterea Dragostei” și Cristi Marinescu- cel mai nou cuplu

Andreea Georgiana de la „ Puterea Dragostei ” formează un cuplu cu Cristi Marinescu. Cristian Marinescu are 23 de ani, este proaspăt absolvent al Universității de Educație Fizică și sport și a practicat mult timp handbalul ca sport de performanță. În prezent este model și antrenor de fitness, precum se recomandă pe contul personal de Instagram, iar felul în care arată îl recomandă pentru aceste profesii.

Andreea și Cristi Marinescu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Marinescu are 1.95 m înălțime și 100 de kilograme. Bărbatul este zodia Scorpion și a mărturisit că a renunțat la sportul de performanță pentru a-și găsi perechea. Mai mult decât atât, ultima relație a Bucureșteanului a durat un an, iar Cristian Marinescu a recunoscut extrem de dezinvolt că nu înșeală, nu își trădează partenerele.

Sărut pasional- Cristi Marinescu și Andreea Georgiana.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei- Editia de vineri, 30 octombrie- Prima parte- VIDEO. Andreea si Marinescu, noul cuplu de la "Puterea dragostei"!

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” a fost surprinsă alături de un bărbat, după despărțirea de Philip Albu

Andreea de la „ Puterea Dragostei ” și Cristi Marinescu sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Tânăra l-a avertizat: „Să nu mă dezamăgești!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI