În ediția de vineri a emisiunii Casa iubirii s-au petrecut noi momente pline de neprevăzut pentru unii dintre concurenți.

Deși Kinga își propusese să lupte în continuare pentru Ionuț, astăzi, tânărul și-a luat inima în dinți și a decis oficializeze relația cu Larisa, pentru a-i demonstra atât Kingăi, cât și celorlalți concurenți că o iubește și își dorește să înceapă o relație serioasă alături de ea.

Citeste si: Surpriză nouă la Casa Iubirii! Larisa și Ionuț formează oficial un cuplu! Ce reacție a avut Kinga

În vreme ce Ionuț și Larisa s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu foc în văzul tuturor, Kinga a simțit că îi fuge pământul de sub picioare, constatând că l-a pierdut definitiv pe cel pe care îl place.

„Vreau să vă pregătiți”

În ediție de sâmbătă, în Casa iubirii toți concurenții vor avea parte de o mare provocare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Mantea i-a anunțat să se pregătească deoarece va fi posibil să între la apă. Prezentatoarea TV le-a spus fetelor și băieților să se pregătească de un număr de echilibristică deasupra piscinei, unde vor urca in pereche pe o bârnă îngustă si vor încerca din răsputeri sa își mențină echilibrul.

Citeste si: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a cumulat aseara aproape 20% cota de piata la nivelul publicului de la orase! Kanal D, lider in audiente cu emisiunea cu si despre cuvinte!

Pe de altă parte, Bianca și Adrian ajung să își adreseze replici acide, după ce tânăra concurență își va exprimă gelozia față de cel pe care îl place și alături de care își dorește o relație. Bianca va fi deranjată de faptul că Adrian a spus că ar vrea să mai cunoască și alte fete din Casa iubirii, semn clar că nu este încă hotărât.

Una e când ajuți o persoană să se ridice de jos și una e când stai pe canapea cu iubita ta și o îmbrățișezi și pe ea și pe altă o mângâi!(...)

Dacă tu ai încă dorința să cunoști pe altcineva înseamnă că nu vrei să fii cu mine! Că dacă ești îndrăgostit nu mai vrei să cunoști pe nimeni! Pentru mine a fost foarte greu să mă controlez!"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si