Concurenții din Casa Iubirii au parte de noi provocări și emoții, romantism, dar și răsturnări de situație. În ediția de azi, un conflict de proporții a izbucnit în tabăra fetelor, acolo unde Nona și Patricia au ajuns din nou la cuțite din cauza lui Patrick.

Totul a început de la faptul că Patricia nu a putut accepta că a fost învinsă de Nona.

Citește și: Alina o provoacă pe Kinga la luptă. Ce s-a întâmplat între cele două concurente ale emisiunii ”Casa Iubirii”

Nona s-a arătat extrem de deranjată de afirmațiile malițioase lansate de Patricia la adresa iubitului ei.
Nona a lansat mai multe avertismente și amenințări la adresa rivalei sale, căreia i-a spus să își vadă de treaba pentru că altfel lucrurile vor scapă de sub control, iar ea va reacționa urat.

Citește și: Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Patricia nu s-a putut abține din lacrimi: „Eu nu am încercat să influențez pe nimeni! Pe mine nimeni nu mă place!”

Clipe tensionate în Casa Iubirii. Patricia nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Aceasta susține că nu este plăcută de nimeni, după ce băieții au venit cu acuzații către ea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „Am obosit! Nu mă regăsesc aici!” Ionuț din „Casa Iubirii” traversează clipe grele! Concurentul a dezvăluit motivul pentru care este singur

În fiecare ediție a emisiunii  ,,Casa Iubirii'', participanții au parte de momente unice. Aceștia pot avea clipe frumoase, dar și mai puțin plăcute. De cele mai multe ori există discuții aprinse, din diverse motive.

Citește și: Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut și recunoaște că nu își poate face o relație

În ediția de joi, Radu a început un scandal în casa băieților. Acesta l-a acuzat pe Marinel de faptul că este foarte apropait de Cristina. De asemenea, Patricia a fost acuzată de băieți că a instigat pe toată lumea împotriva lui Marinel. Motivul ar fi acela de a fi nominalizat și să plece acasă în următoarea gală. 

Marinel și Emma au adus reproșuri mari în Casa Iubirii

Concurenții au început un nou conflict în Casa Iubirii. Cei care au deschis conflictele au fost Marinel și Emma, care au adus reproșuri foarte mari.

Marinel consideră că Emma este atacată din cauza refuzului de a începe o perioadă de cunoaștere.

Aceasta i-a spus că își dorește să stea departe de ea și să nu se mai întâlnească.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Alina o provoacă pe Kinga la luptă. Ce s-a întâmplat între cele două concurente ale emisiunii ”Casa Iubirii”

Marinel:  Tu ești acum... Normal că ești lovită, că te-am respins! Dar nu trebuie să fii așa! Te simt!

Emma: Marinel, stai un pic potolit că nu e chestia de respins, e chestia că tu nu ai avut respect față de mine!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si