Close sidebar
Close sidebar

Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

“Unii au fost foarte emotionanti, si am incercat sa-i facem sa uite de emotii, la altii am remarcat indrazneala”

Laura Macovei,

Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Mantea a ajuns ieri la Timisoara, alaturi de o parte din echipa emisiunii “Casa iubirii”, pentru a-I intalni pe cei care isi doresc sa participe in acest reality show care se bucura de succes.

Citeste si: Veste excelentă pentru români. Aleșii votează noi zile libere și sărbători legale

Emotia intalnirii cu tinerii veniti sa o cunoasca si sa participe la casting a fost uriasa, Andreea Mantea i-a incurajat, le-a povestit si intamplari din culisele emisiunii si le-a oferit o serie de sfaturi menite sa ii ajute in cautarile lor. Emotionante au fost si intalnirile cu fanii care au venit in special sa o cunoasca si sa o imbratiseze pe indragita prezentatoare. Cupluri, mame cu copii, oameni in varsta au fost ferciti sa o intalneasca pe Andreea Mantea. Inca de la sosirea in aeroport, Andreea Mantea a fost provocata la adevarate sesiuni foto cu fanii sai, de toate varstele.

Tinerii care s-au inscris pana acum la casting m-au impresionat puternic, unii au fost foarte emotionanti si am incercat sa-I facem sa uite de emotii, la altii am remarcat indrazneala, pareau foarte

hotarati, cu totii frumosi, deschisi la o noua experienta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

M-au impresionat mult si acesti oameni care au venit, unii chiar de departe, pur si simplu ca sa ma cunoasca. O doamna din Vatra Dornei a batut drumul ca sa ne intalnim, mi-a spus ca nu mai avea rabdare pana sa ajung eu in zona aceea. Am stat de vorba cu toti acesti oameni, le-am povestit despre emisiune, am ras mult, a fost o bucurie sa ii intalnesc.

Mai stam o zi in Timisoara, astazi castingul se desfasoara pana la ora 19:00, iar caravana va ajunge luni la Craiova! ”.

Citeste si: Caravana ”Casa Iubirii” a ajuns la Timișoara

Printre tinerii care au venit in prima zi de casting se numara si Daniela, o tanara care, sub imperiul emotiilor, a impresionat prin simplitate si sinceritate.

"Cei  din echipa emisiunii au fost foarte draguti cu mine, momentele au fost foarte placute aici. M-am bucurat mult sa o vad in carne si oase pe Andreea Mantea. Am venit de la peste 100 de kilometri ca sa particip la casting, chiar imi doresc sa ajung in <Casa iubirii>. Vreau sa cunosc o persoana sincera, care sa stie ce vrea de la viata cu adevarat ”, a spus Daniela, imediat dupa intalnirea cu oamenii din echipa show-ului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Castingul pentru emisiunea “Casa iubirii”continua si astazi in Timisoara, pana la ora 19:00,  urmand ca  luni caravana  sa ajunga la  Craiova (hotel Prestige, in intervalul orar 10:00 -19:00).

Urmatoarele orase in care va ajunge caravana “Casa iubirii” pentru castingul emisiunii sunt Craiova (24 octombrie), Iasi (28-29 octombrie), Galati (31 octombrie), Cluj- Napoca (4-5 noimebrie), Bistrita (7 noiembrie), Constanta (11-12 noiembrie), Brasov (17-18 noiembrie), Sibiu (19-20 noiembrie) si Bucuresti (23-26 noiembrie).

Reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmarit de luni pana vineri, de la 10:00 si 16:30, si sambata si duminica de la 16:00 si 19:00, la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI