Andreea Mantea este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, cu o vasta experienta in televiziune, aceasta moderand de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: “WOWBiz”, “Se striga darul!”, “Nunta cu surprize”. Aflata in vacanta impreuna cu fiul ei David, Andreea Mantea a marturisit ca este nerabdatoare sa revina pe micul ecran, cu forte proaspete, intr-un proiect TV care, cu siguranta, va ajunge la inimile telespectatorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte in acest proiect care imi este atat de drag si care, cred eu, mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul <Te vreau langa mine> pentru a-si gasi dragostea.

Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran!”, spune Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si