Andreea Oprică și Sergio. Provocați de concurenții emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzate pe Kanal D, Sergio și Andreea Oprică au fost actorii unei provocări. Livian, Cătălin și ceilalți concurenți au pus-o pe Oprică să-i facă o declarație lui Sergio de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Oprică îndrăgostită

Andreea Oprică și Sergio. Citeste si: Daiana de la „Puterea Dragostei”, văzută în brațele unui bărbat chiar de ziua ei

Andreea Oprică îndrăgostită

Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei” a fost provocată să-i facă o declarație lui Sergio. Aceasta nu a refuzat și i-a oferit și un dans.

Andreea Oprică îndrăgostită

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Andreea Oprică și Sergio. Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Andreea Oprică și Sergio. Citeste si: Cu ce se ocupa Manuela înainte să vină la Puterea Dragostei?

Andreea Oprică îndrăgostită

Andreea Oprică și Sergio. „Raza mea de lumină...așa te iubesc eu pe tine. Știi de ce? Semeni cu o maimuță și miroși a brânză acum, în momentul ăsta, dar nu asta e problema.”

a transmis Andreea Oprică de la „Puterea Dragostei”.

Andreea Oprică îndrăgostită

Andreea Oprică și Sergio. Cătălin de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Hai că ai vrăjeală la dastea, bagă din suflet Oprică. Acum hai la dans!”.

Andreea Oprică și Sergio. Citeste si: Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

Andreea Oprică și Sergio. Andreea Oprică și Sergio au continuat apoi să danseze sub privirile curioase ale colegilor. „Mulțumesc pentru dans, pentru dansul rece ca gheața pe care mi l-ai oferit!” a menționat Sergio de la „Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si