Andreea Oprică a postat în urmă cu doar 12 ore o poză cu ea și cu Philip din perioada în care era concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”. Lângă fotografie, Oprică a transmis: „Miss you nebunu meu!♥️💪”. Philip de la „Puterea Dragostei” nu a stat pe gânduri și i-a replicat: „Și mie de tine inima mea 😍💕ne auzim vara asta la mare 😂❤️ sau te aștept la București 🔥. Te pup dulce Andrea Oprică 🤤💞”.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună

În fotografia postată pe contul oficial de socializare al tinerei a fost etichetată și mama lui Philip, Liliana Albu. Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu și Philip a dat-o uitării pe Berna.

Citeste si: Philip de la „Puterea Dragostei” a uitat-o definitiv pe Berna. În brațele cui a fost surprins bărbatul

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se știe că între Philip Albu și Andreea Oprică era o strânsă legătură de prietenie, de când s-au cunoscut în casa dragostei. Rămâne de văzut dacă prietenia dintre cei doi a trecut la un alt nivel. Pănă în prezent, cei doi foști concurenți ai emisiunii nu au confirmat, dar nici infirmat o posibilă relație de cuplu.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

După o relație de lungă durată Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit. Chiar dacă motivele nu sunt clare, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Imagini interzise cu Philip de la „Puterea Dragostei”. Lângă cine a fost surprins fostul concurent

andreea oprică și philip de la puterea dragostei cuplu
Philip Albu alături de Andreea Mantea în sezonul doi.[Sursa foto: Facebook]

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” reprezentau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa iubirii. Philip Albu a cerut-o de soție pe Bernadette Laszlo într-un cadru restrâns la Istanbul. Deși s-au mutat împreună și aveau planuri de viitor, printre care și nunta, lucrurile s-au destrămat.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea Dragostei s-au despărțit! "Nu mă mai asociaţi cu el"

Berna și Philip au decis să păstreze doar o relație de prietenie. Rămâne de văzut dacă mai este cale de împăcare între cei doi tineri.

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! Philip a făcut anunțul tragic, chiar în Vinerea Mare: „Frățiorul meu...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si