Andreea Pirui a uitat de pandemia COVID-19. Blondina și-a strâns mai mulți prieteni și au organizat o petrecere de pomină. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a dansat pe ritmuri de manele până în zorii zilei.

Citeste si: Lângă cine s-a trezit Andra Volos de la „Puterea Dragostei”?! Bruneta este mai fericită ca niciodată

andreea pirui a sfidat pandemia coronavirus
Andreea Pirui la petrecere.[Sursa foto: Instagram]

La petrecere s-a alăturat și sora focoasei blondine.

Pirui a uitat de distanțarea socială sau de purtarea măștii. Petrecerea a decurs ca în vremurile de dinaintea pandemiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” face dezvăluiri incendiare despre noul său iubit: „Gropițele și roșeața din obraji!”

andreea pirui a sfidat pandemia coronavirus
Andreea Pirui la party.[Sursa foto: Instagram]

Pirui și Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- prietenie nemărginită

Andreea Pirui și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” au o prietenie strânsă în urma participării în cadrul show-ului televizat. Blondina își vizitează prietena ori de câte ori calcă în București.

Citeste si: Cine i-a dat interzis lui Bogdan Mocanu să meargă la Survivor 2021? Dezvăluirile celui mai bun prieten al lui Jador! ”E dependent de...”

Pirui și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au cunoscut în cadrul competiției iubirii. De atunci au o prietenie strânsă și pe viață.

Citeste si: Bianca Comănici a trecut prin momente cumplite: "Am rămas șocată...". Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si