Blondina are un corp de invidiat și o dovedește aproape cu fiecare apariție. Tânăra a postat o nouă serie de story-uri de pe contul de Instagram, Andreea a promovat mai multe treninguri și rochii dedosebite, dar în același timp a scos la iveală corpul de zeiță.

Nu a lipsit din cadru nici decolteul generos cu care a înzestrat-o mama natură, vedeta a știut ce rochie să aleagă pentru a-l pune în evidență.

Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, fotografii sexy pe contul de Instagram

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” este este foarte activă pe rețelele de socializare unde are 300.000 de urmăritori, un loc unde, la fel ca multe alte tinere cunoscute, face bani frumoși din reclame și parteneriate cu diverse firme.

Notorietatea pe care a câștigat-o în urma participării în reality-show-ul „Puterea dragostei” e folosită din plin de blondină, căci astăzi este una din cele mai urmărite dive ale Instagramului de către cei care vor să-și promoveze produsele, în special haine.

Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, ipostaze inedite pentru urmăritorii săi
Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, ipostaze inedite pentru urmăritorii săi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” iubește mai mult ca niciodată. Cine este bruneta care i-a furat inima

Andreea Pirui l-a uitat deja pe Marius Norocel?

Andreea Pirui pare a fi din ce în ce mai fericită după despărțirea de Marius, zis și Norocel, bărbatul cu care a format o relație de dragoste la „Puterea dragostei”.

Cei doi s-au separat anul trecut după ce au petrecut carantina împreună, amândoi fiind infectați cu virusul SARS Cov-2. Timpul pe care aveau să îl conviețuiască i-a convins că sunt complet diferiți și că pe termen lung nu au cum să reziste împreună.

Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, ipostaze inedite pentru urmăritorii săi
Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, ipostaze inedite pentru urmăritorii săi

În luna decembrie a anului trecut, la ceva timp după despărțire, au apărut zvonuri că Andreea și Marius ar fi reluat legătura, însă până la această oră nu există o confirmare din partea niciunuia, del cel puțin oficial sunt în continuare despărțiți.

Citeste si: Florentina Neagu l-a dat uitării definitiv pe Livian de la „Puterea Dragostei”. Cu cine a mers bruneta la munte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si