Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” este dispusă să își schimbe definitiv viața, iar marea ei dorință este să se mute la București. Cum decizia nu este tocmai ușoară cu mutatul, mai ales în plină pandemie, blonda a apelat la opinia fanilor ei.

Ea i-a întrebat pe urmăritorii ei dacă ar fi o idee bună să se mute în Capitală. 72% dintre cei care au văzut întrebarea pe Instastory au spus că ar face bine să devină bucureșteancă, probabil gândindu-se că va avea mai multe „opțiuni” în Capitală.

Andreea Pirui de la „Puterea dragostei”, planuri mari de viitor

Blondina ar fi avut mai multe proiecte personale în plan, iar acum, pentru că are notorietate suficientă, Bucureștiul ar fi locul ideal unde s-ar face și mai cunoscută după participarea la emisiunea „Puterea dragostei”.

Andreea Pirui a devenit cunoscută în urma participării în sezonul doi al reality-show-ului de la Kanal D, unde s-a cuplat cu Marius, poreclit și Norocel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Relația lor a durat destul de mult, ba chiar mai mult, aceștia s-au și logodit după ieșirea din emisiune, urmând să se despartă.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încalcă măsurile luate de autorități, în plină pandemie. Bruneta nu poate renunța la turele de seară cu mașina prin oraș

Andreea Pirui s-a despărțit recent de Marius, zis Norocel

Andreea și Marius au petrecut pandemia împreună, aceștia au stat și izolați unul lângă celălalt, fiind infectați cu noul coronavirus.

Din fericire, starea lor de sănătate s-a ameliorat, iar acum sunt practic căliți amândoi în legătură cu COVID-19. În acea grea perioadă din viața lor, aceștia și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si