Andreea Pirui, apariție sexy chiar pe contul ei oficial de Instagram. Deși în termometre sunt grade cât mai puțin, ba chiar cu minus, Pirui este mai dezbrăcată ca niciodată. Focoasa blondină s-a pozat într-un body sexy cu imprimeuri animal print. Urmăritorii blondinei au reacționat imediat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 5 decembrie – Prima parte- VIDEO. Cristian Marinescu și Mariana, cuplu bombă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Marinescu de la „Puterea Dragostei”, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”- singură de sărbători

Pirui nu și-a găsit jumătatea după ce s-a despărțit de Marius de la „ Puterea Dragostei ”. De mai bine de o lună de zile, Marius și Andreea Pirui și-au spus adio. Cei doi au decis să rămână prieteni.

andreea pirui de la puterea dragostei sexy
Pirui de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Andreea și Marius de la „ Puterea Dragostei ” s-au cunoscut în cadrul show-ului televizat de la Kanal D. Cuplul s-a mutat împreună și au avut o relație de mai bine de un an de zile. Cei doi îndrăgostiți s-au luptat chiar și cu virusul COVID-19 împreună.

Marius și Pirui au fost infectați cu virusul Sars-Cov-2 și au luat tratament pentru a se vindeca. Tinerii au stat împreună timp de două săptămâni, izolați la domiciliu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si