Andreea Pirui de la „ Puterea Dragostei ”, apariție neașteptată la cafenea. Blondina a făcut senzație alături de prietenele sale. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a trecut imediat peste despărțirea de Marius.

Pirui s-a afișat alături de Andra Volos și Manuela Oprișiu la o cafenea de fițe din Capitală. Fetele au dansat și au ciocnit câte un pahar de vin. Andreea Pirui a postat totul pe contul ei oficial de Instagram.

„Cheers for the single girls!” a transmis Andra Volos, alături de Pirui.

andreea pirui după despărțire
Andra Volos și Andreea Pirui.[Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui, la un pas de a se căsători cu Marius de la „Puterea Dragostei”

„Bună! M-ați întrebat foarte mulți...și vă sunt datoare cu niște răspunsuri. Eu și Marius nu mai formăm un cuplu, a fost decizia amândurora, suntem diferiți și ideile noastre nu coincid. Asta nu înseamnă că suntem dușmani, ne respectăm în continuare. O împăcare nu cred că va mai exista, din păcate nu mai doresc. O zi frumoasă! Vă pup!” a declarat Andreea Pirui.

andreea pirui după despărțire
Mesajul Andreei Pirui de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Cine sunt favoriții săptămânii și ce concurent a fost eliminat din emisiune? Răsturnare de situație la Puterea Dragostei. Mesajul ascuns în Cutia Pandorei a dat totul peste cap

Citeste si: Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară într-un alt show televizat

Andreea Pirui de la „ Puterea Dragostei ” s-a apucat și de filmulețe pe Tiktok, iese tot mai des în oraș și majoritatea timpului îl petrece cu prietenele sale.

Pirui și Marius s-au cunoscut în casa iubirii de la Kanal D. Au părăsit emisiunea, apoi bărbatul i-a oferit inelul și a cerut-o de soție. Cei doi s-au mutat împreună și au avut o relație de iubire de mai bine de un an de zile.

andreea pirui după despărțire
Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doar două săptămâni, cei doi îndrăgostiți erau amândoi izolați la domiciliu după ce au fost confirmați cu virusul Sars-Cov-2. Acum, însă, lucrurile au degenerat, iar fiecare a mers pe drumul lui. Atât Pirui, cât și Marius au menționat că nu mai există cale de împăcare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si