Andreea Pirui pe plajă. Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară pe plajă alături de familie. Concurenta emisiunii de la Kanal D a mers la mare alături de surorile și de nepoata sa. La distracție li s-a alăturat și Marius de la „Puterea Dragostei”. Andreea Pirui a petrecut clipe de neuitat la malul mării alături de familie.

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară pe plajă alături de familie

andreea pirui pe plajă

andreea pirui pe plajă

Andreea Pirui pe plajă. Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”, prima vacanță împreună. Ce au pățit concurenții

Andreea Pirui pe plajă. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, mai sincer ca niciodată la poarta bisericii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andreea Pirui pe plajă. Citeste si: Ce cadou i-a luat Livian de la „Puterea Dragostei” tatălui său de ziua lui

Andreea Pirui pe plajă. Distracție pe plajă la Mamaia. Andreea Pirui și-a luat familia în vacanță. Atât focoasa blondină cât și surorile sale au un corp de invidiat. Marius de la „Puterea Dragostei” a făcut cunoștiință cu familia iubitei sale.

andreea pirui pe plajă

Andreea Pirui pe plajă. În prezent, Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Marius a cerut-o pe Andreea de soție chiar în timpul emisiunii „Puterea Dragostei”. Cuplul se află acum în România.

Andreea Pirui pe plajă. Citeste si: Cum arata Berna inainte de toate interventiile estetice! Imaginile in care nu o mai recunosti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si