Andreaa Rabciuc, tânăra românca dată dispărută în urmă cu doi ani, a fost înmormântată în urmă cu o zi, la Catedrala din Iași.

După lungi căutări, românca a fost găsită fără suflare, în luna ianuarie.

Andreea Rabciuc a fost condusă pe ultimul drum

În urmă cu o zi, oamenii și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Andreea Rabciuc. Tânăra româncă a fost condusă pe ultimul drum.

La procesiunea de înmormântare au participiat familia și prietenii Andreei, care au sperat până în ultimul moment că tânăra va fi găsită în viața.

Tatăl Andreei, cel care pe tânăra l-a sunat pentru ultima oară, nu a participat la înmormântare. 

"Fiica mea m-a contactat la 04:20 dimineața, spunându-mi că se află într-o încurcătură din propria sa vină și că are probleme. Dormeam și nu am putut să-i răspund” , a declarat tatăl tinerei, în urmă cu doi ani.

La înmormântare nu a participat nici iubitul Andreei, Simone Gresti. La momentul dispariției tinerei, Simone a avut calitatea de suspect. În prezent, tânărul ar fi acuzat de omor voluntar, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

andreea rabciuc si simone gresti

Andreea Rabciuc și Simona Gresti, iubitui său

[Sursa foto: Facebook]

"El continuă să își susţină nevinovăția, fiind în același timp profund afectat de cele întâmplate. El continuă să repete asta. A declarat de la început că a văzut-o pe fată plecând de bunăvoie și apoi nu a mai ştiut nimic de ea. Suferă foarte mult, este îndurerat, amărât. Este în stare de șoc", spune Emanuele Giuliani, avocatul lui Simone Gresti, despre acuzația de omor voluntar de care este acuzat tânărul.

"Andreea trăiește în inimile noastre, iar acest lucru trebuie să ne ajute să mergem mai departe”, a declarat una dintre prietenele Andreei, la slujba de înmormântare, potrivit wowbiz.ro.  

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale Andreei Rabciuc? Mesajul emoționant era scris cu un marker, pe o scândură

andreea rabciuc

Andreea Rabciuc

[Sursa foto: Facebook]

Andreea Rabciuc, găsită fără suflare la doi ani de la dispariție

Pe data de 12 martie 2022, Andreea Rabciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani, a fost dată dispărută.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Românca, campioană la tir sportiv, locuia în Italia. Ultima dată, tânăra a fost văzută în zona rurală din Vallesina, alături de iubitul și de prietenii săi. De atunci, Andreea Rabciuc a fost dispărută.

andreea rabciuc

Andreea Rabciuc a fost condusă pe ultimul drum!

[Sursa foto: Facebook/Observator]

În luna ianuarie a anului 2024, autortiățile au descoperit trupul neînsuflețit al tinerei într-o fermă abandonată din Castelplanio, Italia.  Pe o masă din clădirea unde a fost găsită, Andreea a lăsat un ultim mesaj.

"Dacă nu mi-ar fi luat el telefonul, aş fi sunat-o pe mama. Vă iubesc", se pare că au fost ultimele cuvinte ale Andreei Rabciuc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si