Soţul Andreei Tonciu a fost implicat într-un scandal în trafic. El acuză un alt şofer că l-a agresat." Mergi cu maşina în trafic şi te ia lumea la bătaie! Deci te ia lumea la bătaie, efectiv n-am văzut... Şi ne atacă cu cuţite! În ce lume trăim, fraţilor? Unde suntem noi, în junglă? Oameni din ăştia nebuni! Mi-a atacat soţul, eram cu copilul în maşină! Deci nu este posibil aşa ceva!",

a explodat Andreea Tonciu. 

Acestea sunt primele imagini pe care Andreea Tonciu, vizibil speriată, le-a făcut publice după conflict. Vedeta a filmat în timp ce soţul ei- fotbalistul Daniel Niculescu, primea îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD. Susţine pe tot parcursul înregistrării că soţul ei ar fi fost înjunghiat, iar, agresorul a fugit de la faţa locului. Fiica de doar 4 ani a Andreei Tonciu a fost şi ea martoră la conflictul în care a fost implicat tatăl ei.

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan a spus câți bani a câștigat din fotbal. Declarații în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Conflictul a pornit de la șicanări în trafic

La o oră distanţă, anchetatorii au reuşit să-l găsească pe presupusul agresor în vârstă de 27 de ani şi să-l ducă la secţia de poliţie pentru audieri.

" Ce s-a întâmplat acolo? Nimic. L-aţi atacat? Cum nimic? Aţi avut un briceag? N-am avut niciun briceag. Îl cunoşteaţi? Nu. Aveţi şi dumneavoastră ceva vânătăi pe gât. Sunt de la altercaţie?"- este dialogul dintre presupusul agresor și jurnaliști.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la mai multe şicanări în trafic, urmate de multe înjurii. Ba mai mult, agresorul suţine că ar fi fost provocat.

" Pleacă de aici, că te bat! Dă-te că...! Ai filmat? Te duci la puşcărie, fraiere! Sclavule, te duci la puşcărie!", sunt replicile din trafic dintre cei doi.

Andreea Tonciu: Soțul meu a fost foarte grav atacat

Andreea Tonciu este încă în stare de şoc şi susţine că soţul ei este victima:

" Am ieșit cu soțul meu și cu fata mea să mergem să facem cumpărăturile și în trafic ne ia lumea la bătaie! În ce lume trăim, domnule, cu copilul de față, copilul meu să asiste la asemenea scene? Soțul meu a fost foarte grav atacat de un domn din trafic, din cauză că… era foarte agitat în trafic. Efectiv, eu nici n-am înțeles ce s-a întâmplat".

"Noi eram pe banda noastră și în intersecție tot gesticula la geam că ceva de genul: de ce nu te dai, că… noi eram pe banda noastră", mai spune vedeta.

Pe de altă parte, părinţii celui bănuit că l-a agresat pe soţul Andreei Tonciu susţin că fiul lor este un om onorabil, lucrează ca pompier la Operetă şi că nu ar lovi niciodată pe cineva decât în legitimă apărare.

”Bărbatul lui dânsa l-a luat de gât, are urme pe gât, i-a tăiat faţa cu maşina, el s-a dat...tot bărbatul lui Tonciu s-a dat jos din maşină"

Conflict în faţa secţiei de poliţie  

Nu a durat mult până când un conflict a izbucnit şi între Andreea Tonciu şi mama tânărului acuzat de agresivitate, chiar în faţa secţiei de poliţie.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

" Vă rog din suflet să nu mai plângeți, să nu faceți pe victima, că nu s-a întâmplat ce declarați dumneavoastră!- Nu mă interesează!- Și nici pe mine nu mă interesează…- Cu dumneavoastră vorbesc. Deci, dacă vreți să vorbiți cu mine, vorbiți cu mine.- Pentru că soțul tău i-a tăiat calea la băiat… Nu, pentru că soțul meu… Ok, mulțumesc mult! Soțul tău de ce l-a zgâriat pe băiatul meu prima dată?- S-a zgâriat singur, că a fugit de la locul faptei! Hahaha! Asta este!"

A fost deschis un dosar penal

Acum, o anchetă amplă este în desfăşurare în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

"În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru lovire şi alte violenţe", a declarat Ciprian Românescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Atât soţul Andreei Tonciu, dar şi presupusul agresor sunt cercetaţi acest dosar, întrucât amândoi prezentau urme de lovituri în urma conflictului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si