Close sidebar
Close sidebar

Andrei Cristea a fost fascinat de publicul de la Craiova: “Am avut impresia că sunt în altă țară!" 

Craiova - CFR Cluj 2-0. Universitatea Craiova a învins, duminică seară, liderul CFR Cluj cu scorul de 2-0, iar Andrei Cristea a reușit să înscrie primul său gol la noua echipă, într-un meci oficial.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

" Sunt foarte fericit, pentru gol, pentru evoluție și, mai ales, pentru victorie. Este o atmosferă deosebită, iar oltenii merită o astfel de victorie. Sper ca în acest an Craiova să fie o nucă tare și să se bată la titlu. Eu am venit să ajut echipa și Mister va decide când va apela la mine. Câștigăm meciuri și asta i se datorează și lui", a spus Andrei Cristea, conform digisport.ro, la finalul partidei.

Craiova- CFR Cluj, derby/ul din Liga 1, s-a jucat cu stadionul plin, iar Andrei Cristea s-a arătat impresionat de atmosfera din tribune. Mai mult, fostul golgheter al Ligii 1 a recunoscut că a avut emoții.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

" Am trăit la maximum această partidă, am avut impresia că sunt în altă țară, e un stadion frumos, iar lumea este civilizată. Golul îl dedic acestor suporteri senzaționali", a mai spus Andrei Cristea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI