Adrian Paunescu, poetul si fondatorul Cenaclului Flacara, a fost casatorit de doua ori: cu poeta Constanta Buzea, care i-a daruit pe Andrei si Ioana, si cu Carmen Paunescu, cea care i-a mai facut o fata, pe Ana Maria. Constanta Buzea, care a murit in 2012, la doi ani dupa fostul ei partener de viata, a fost o figura discreta in familia poetului. Andrei Paunescu a dezvaluit ca, in ciuda aparentelor de fragilitate, mama sa era mai dura decat tatal sau.

Adrian Paunescu,alaturi de prima sa sotie, si de cei doi copii, Andrei si Ioana

„O să vi se pară ciudat:  era mai severă decât tata care, având o voce tunătoare şi o prezenţă impunătoare părea un dur, dar de la tata nu ştiu dacă am luat o palmă, mama, aşa cum era firesc, ne mai dădea câte o palmă ca să ne liniştească, pe fond după copilăria mică în care a fost foarte implicată şi ataşată în viaţa noastră, ea a văzut că ne-am ridicat pe propriile picioare, ne-am aşezat lângă tata mai mult în activitate şi atunci a devenit foarte reţinută şi retrasă” , a marturisit Andrei la Radio Resita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Andrei Paunescu, alaturi de mama sa, Constanta Buzea

El a vorbit si despre relatiile pe care le avea Constanta Buzea cu familia ei. „Ca bunică, sincer să vă spun nu a avut prilejul să se arate, fiindcă noi toţi am fost mult mai aproape de tata iar ea aproape că nu a fost bunică, această dimensiune nu a simţit-o decât ca o realitate scriptică. Nici copiii mei, nici nepoţii mei nu i-au călcat pragul casei prea des, ea preferând singurătatea şi sentimentele de la distanţă”, a marturisit Andrei la Radio Resita.


 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si