Close sidebar
Close sidebar

Andrei Gheorghe a fost refuzat pentru un job in urma cu o luna! Unde ar fi vrut sa lucreze omul de radio si TV?

Realizatoarea TV Marina Almasan l-ar fi vrut pe Andrei Gheorghe la TVR pentru a prezenta impreuna cu ea o emisiune. Sefii televiziunii s-au impotrivit insa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marina Almasan a povestit pe Facebook ca si-a dorit foarte mult ca Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea o emisiune.

"In opinia mea, mintea sa sclipitoare, combinata cu afurisenia sa binecunoscuta, ar fi incaput bine intre hotarele formatului meu de televiziune", si-a inceput Marina Almasan marturisirea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Realizatoarea a precizat ca Andrei Gheorghe s-a bucurat, insa oamenii care iau deciziile in TVR nu au fost de acord.
"Eu « l-am propus mai departe», insa obiectii au fost destule, sub diferite motive (inclusiv ca «are dantura stricata»).

Am stat mult timp pe ganduri, pana sa-i comunic «verdictul». L-a primit cu seninatate: «Ma asteptam», mi-a spus. «Imi pare rau, as fi avut nevoie de asta, ar fi fost un balon de oxigen pentru mine», a mai spus prezentatoarea.

Suursa: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI