Close sidebar
Close sidebar

Andrei Gheorghe avea un suflet tanar! Desi parea o persoana dura, indragitul realizator de radio se schimba total cand era in preajma copiilor!

Cunoscutul realizator de radio si tv Andrei Gheorghe a fost gasit aseara mort in locuinta sa. Desi la tv afisa o imagine de dur, in preajma copiilor isi arata adevarata fata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Gheorghe a fost o figura marcanta in mass media romaneasca de dupa 1990. A prezentat emisiuni la tv, a cochetat putin si cu politica... insa marea lui dragoste a fost radioul. Desi si-a construit o imagine de dur, de om rece, Andrei avea un suflet cald, tanar, pe care il arata doar in anumite ocazii.

Iubea copiii si nu de putine ori dadea si el in mintea lor, amintindu-si de copilaria frumoasa petrecuta in padurile din Rusia sau pe malul marii in Constanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Unul dintre ultimile sale interviuri, acordat unui copil pentru o emisiune tv, spune multe despre adevaratul Andrei Gheorghe.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI