Close sidebar
Close sidebar

Andrei Gheorghe, cuvinte dure pentru conducatorii tarii cu cateva luni inainte sa moara! "Va blestem sa muriti stand la coada"

Regretatul realizator de radio si televiziune a postat, in urma cu cateva luni, pe pagina sa personala de Facebook un mesaj trist despre starea actuala a Romaniei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sunt obosit. Am fost "generatia de sacrificiu" si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr'o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa. Drumul nu ducea nicaieri si intr'o zi satui de foame si mizerie ne'am revoltat, ne'am ucis conducatorii si am crezut ca dupa un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci. Apa insa e salcie, terenul mlastinos si cei mai nevolnici si netrebnici dintre noi se rasfata in calesti scumpe, copiii lor ni se urca in cap si danseaza tontoroiul iar parintii nostri mor incet de piocianic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fratii fug scirbiti si'si cauta fericirea in alte zari. Speranta a lesinat batuta de jandarmi, Infinitul lucreaza la un mall iar eu imi numar firfireii si ma gandesc daca'mi ajung de o funie mai sanatoasa. In fata nu vad nimic decit bezna si intuneric, in jurul nostru doar mizerie si dezmat si nu mai pot si nu mai am rabdare. Am inima uscata si'n gura gust de cenusa.

Va blestem conducatori ai Romaniei si'n puscarie daca v'as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi. Va blestem cu spitalele, scolile, soselele, spagile, infumurarile si prostia voastra agresiva. Va blestem sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita, intr'un oras obisnuit, cu doi copii obezi si beti in sufragerie si cu parintii in intretinere pe veci. Sint obosit si drumul nu se mai zareste", a postat Andrei Gheorghe in urma cu cateva luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI